MAN at
We Are Transport 2018

1 tot en met 3 juni 2018
Brussels Expo

Ontdek het complete MAN gamma tijdens dit nieuwe beursconcept voor de Belgische wegtransportsector!

TLV (Transport en Logistiek Vlaanderen), de beroepsvereniging van ondernemingen in transport en logistiek, en FEBIAC, de Belgische federatie voor de automobiel-, tweewieler-, bestelwagen- en vrachtwagenindustrie, bundelen hun krachten als beursorganisator en bieden u de nieuwe We Are Transport vakbeurs, het B2B-topevent bij uitstek voor het wegtransport in België. Brussels Expo wordt zo op 1, 2 en 3 juni aanstaande de hotspot voor iedereen die in zijn dagelijkse werkzaamheden beroep doet op bedrijfsvoertuigen en alle soorten toebehoren.

Uiteraard is ook MAN van de partij met het complete gamma, inclusief de nieuwe MAN TGE bestelwagen, de meest compacte krachtpatser uit het MAN assortiment. Daarnaast kunt u ook kennismaken met onze MAN DigitalServices die u het (transport)leven zonder twijfel makkelijker zullen maken.

Gratis Tickets  Meer info

Brussels Expo, Paleis 5
Belgiëplein 1, 1020 Brussel

vrijdag 1 juni 2018 10u00 - 22u00
zaterdag 2 juni 2018 10u00 - 19u00
zondag 3 juni 2018 10u00 - 19u00
Parkeren kunt u op de verschillende randparkings van Brussels Expo.
Verdere algemene informatie is terug te vinden op wearetransport.be.
Calculeer uw route.

Uw focus 100% op uw business.
MAN doet de rest.

We kunnen er niet om heen, alles verandert pijlsnel en de digitale revolutie is onomkeerbaar, zo ook in de transportwereld. De focus is veel breder geworden, complexer ook. In een wereld van complexiteit en keuzestress is het onze taak als constructeur (en als merk) om u als klant simpliciteit te brengen in de meest positieve betekenis van het woord.

Dit realiseren we in eerste instantie aan de hand van onze vooruitstrevende producten, die een flexibele oplossing bieden voor al uw transportvraagstukken. Of u nu op zoek bent naar een wendbaar distributievoertuig voor stadsvervoer of eerder uitzonderlijk transport dient te verzorgen, het MAN gamma heeft altijd de pasklare oplossing voor u.

Van onze nieuwe MAN TGE bestelwagen mét het DNA van onze zware bedrijfsvoertuigen tot de robuuste MAN TGX trekker voor langeafstandsvervoer, u kiest voor kwaliteit, ontwikkeld door een producent met meer dan 100 jaar vakkennis.

Het MAN gamma.

Op We Are Transport bieden we u een representatief overzicht van het MAN gamma en kan u met eigen ogen vaststellen waarom MAN een ijzersterke reputatie wist op te bouwen.

Maar MAN is veel meer dan louter aanbieder van voertuigen! Onze innovatieve serviceconcepten, gebundeld onder de noemer MAN DigitalServices, maken het u als zaakvoerder mogelijk om u op uw hoofdtaak te concentreren.

Proactief onderhoudsmanagement met MAN ServiceCare, financiering op maat met MAN Financial Services of telematicasoftware via RIO, u wenst het en MAN heeft het.

Tijdens We Are Transport staan onze MAN experts voor u klaar om u wegwijs te maken in het aanbod en indien gewenst een voorstel op maat uit te werken. Met MAN Genuine Oil tenslotte bieden we u zelfs optimaal afgestemde smeeroliën aan, om uw voertuig steeds in topconditie te houden. U ontdekt het volledige gamma op een afzonderlijke infostand in Paleis 5, net tegenover onze grote stand. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Gratis tickets

MAN TGE Belgium Tour

Tot en met de start van We Are Transport bent u in de mogelijkheid om oog in oog te staan met onze jongste MAN Leeuw.

Met de MAN TGE Belgium Tour komen wij naar u toe en kan u kennismaken met de troeven van deze gegeerde krachtpatser. Multi-inzetbaar is de MAN TGE immers de ideale transportoplossing, wat uw werkzaamheden ook mogen zijn.
Met een laadvermogen en veiligheidsuitrusting, uniek in zijn categorie, is geen enkele opdracht te zwaar.

Maar er is meer! Kunt u het beste inschatten hoeveel kilometers we hebben afgelegd tijdens onze gehele MAN TGE Belgium Tour? Dan krijgt u van ons gratis een MAN TGE ter beschikking gedurende een termijn van 1 maand.

Alle informatie omtrent de MAN TGE Belgium Tour kunt u hier terugvinden.